Freja Vestman

Du är här » Presentation » Freja Vestman 

Kontakt med kropp och själ

Vill fortsätta att utvecklas?
Vill du motionera både kropp och själ?
Vill du få lättare att fokusera?

Inom NLP finns ett känt uttryck att ”Kropp och sinne är ett system” och det är detta som Freja arbetar med i sin vision att öka kontakten mellan kropp och själ. Freja är en uppskattad föreläsare och NLP coach. Hon arbetar även med svensk klassisk massage, akupunktur2000 och Dornterapi, en skonsam mobiliseringsmetod av ryggraden. Hennes största passion är dansen och hon utvecklar just nu en ny rörelsemetod i kombination med NLP för att motionera både kroppen och själen. Det är ett nytt roligt sätt att motionera med fria rörelser i medveten närvaro till inspirerande musik, detta kommer att dra igång 2011.

Freja har tidigare varit verksam inom framgångsrika projekt i Mental träning och NLP i skolan. Tack vare egna erfarenheter av den negativa stress som idag är så vanlig bland unga har hon specialutformat material och föreläsningar efter de behov som finns.

Utbildning

Diplomerad hälsocoach, Diplomerad Massör, Certifierad NLP Master Practitioner, Diplomerad Intermediate Level i Kommunikologi, Rörelseinspiratör.

Geografiskt verksamhetsområde

Stockholm med omnejd

Bokning

Freja satsar just nu på att vidareutbilda sig inom dans och personlig utveckling i USA och Centralamerika.
Du kan nå henne via info@vipconsulting.se