Föreläsningar

Vi brinner för att inspirera människor till en bättre hälsa. Vi erbjuder föreläsningar på din ort, du kan välja mellan de färdiga koncepten, eller kontakta oss med egna önskemål.

 

Exempel på föreläsningar:

Hormonbalansera för ett gladare liv

Är du trött, håglös, stressad, övergångsbesvär, PMS eller andra hormonrelaterade besvär? Vi pratar bl.a. om sköldkörteln, binjurar och könshormoner. Ingalill Vestman ”Sjuksköterskan som blev frisk” berättar om egenvård och hur du kan göra för att få bättre balans i dina hormoner.

Sömn och ro

En tredjedel av Sveriges befolkning uppger att de har sömnsvårigheter. Att komma till ro, trots daglig stress är idag en utmaning för många. En god sömn är kopplad till koncentration, motorik och reaktionstid. Rätt fokus, mat, örter och mental träning är nyckelfaktorer för att sova gott. Ingalill Vestman ”Sjuksköterskan som blev frisk” berättar om hur du kan få bättre sömn och mera ro ur ett funktionsmedicinskt perspektiv. 

Stärk ditt immunförsvar för en friskare vinter

Många sjukdomar på vintern kan förebyggas. Det finns en mängd saker du kan göra själv. Ingalill Vestman ”Sjuksköterskan som blev frisk” berättar om hur du med hjälp av näringsmedicin och du kan bygga upp ditt  eget immunförsvar.

Låt maten bli din medicin och medicinen bli din mat

Redan Hippokrates läkekonstens fader som levde på 400-talet f.Kr visste att maten är viktig för vår hälsa. Vi går igenom olika former av mat som är bra för hormoner, immunförsvar, mag-tarmkanalen och hur vi kan välja glad mat, istället för det som gör oss trötta och deprimerade. Ingalill Vestman ”Sjuksköterskan som blev frisk” berättar om hur du kan låta maten bli din medicin ur ett funktionsmedicinskt perspektiv.

Sjuksköterskan som blev frisk!

Ingalill Vestman gjorde sig frisk från en allvarlig autoimmunsjukdom med hjälp av Mental Träning och funktionsmedicin. Här kan du lyssna på hennes historia och tips för bättre hälsa.

”Jag har jobbat med människors hälsa i hela mitt liv, och har skapat stora hälsokoncept som använts runt om i världen. När jag själv blev sjuk efter att ha snurrat runt i livets villervalla, fick jag möjligheten att testa mitt eget koncept i skarpt läge. Idag jobbar jag med att hjälpa andra både på min mottagning i Ystad och online. Det är fascinerande att få uppleva hur kunskaperna om hormoner och neurologi kan omsättas i verkligheten. Mental Träning är verktyg som verkligen fungerar. Att låta maten bli sin medicin är mera aktuellt än någonsin.”