Om VIP Consulting

Vestman Ingalill & Partners AB

VIP Consultings övergripande vision är att verka för en bättre värld.
Verksamhetsidén är att sprida kunskaperna om Mental Träning och NLP till ledare, arbetsplatser, lärare, hälso- och sjukvårdspersonal så att människor kan fungera och må bättre.

 • VIP Consulting jobbar med personlig utveckling genom verktyg som: Mental Träning, Hälsocoaching, Hypnos, NLP och Metaforer.
 • Honnörsord: Ledarskap, kommunikation, mål, motivation, utveckling av goda sinnestillstånd.
 • VIP Consulting verkar genom utbildningar, coaching, hypnos och föreläsningar.
 • VIP Consulting samarbetar med ett nätverk av konsulter inom området utveckling, kommunikation och ledarskap, vilket innebär att även större projekt kan genomföras.

Värderingar:

UTVECKLING – GLÄDJE – VÄRME – PROFESSIONALITET

Det är viktigt för oss är att arbeta för hela människan och hjärtat och själen. Våra viktigaste värderingar är utveckling, goda sinnestillstånd och en verksamhet som andas både värme och professionalitet. Att se bakom problem och hitta lösningar med goda sinnestillstånd. Tydliga mål och resultat skapar motivationen i det vi gör. Goda sinnestillstånd är bränslet som för oss framåt mot våra mål.

Vi arbetar mycket med att få in hjärtat och själen i våra uppdrag. Det är också en av våra kriterier när vi väljer samarbetspartners. En annan viktig del är att ha kul att hitta glädjen och goda sinnestillstånd som en del i allt det vi företar oss.

MÅL – FLEXIBILITET
En av framgångsfaktorerna är tydligt uppsatta mål och resultat. Samtidigt som det gäller att vara flexibel med vägen dit. Om något inte fungerar gör något annat, fram till att resultatet är uppnått. Att vara flexibel för människors olikheter är nog så viktigt i vår värld. För att kunna vara flexibel krävs en hel del kreativitet och att ibland se utanför ramarna.

Exempel på uppdrag:

 • Enskild coaching och hypnos framförallt karriär och livscoaching.
 • Certifieringsutbildningar i Neurolingvistisk Programmering – NLP. På nivåerna Certifierad NLP practitioner, Certifierad NLP Master practitioner, Certifierad NLP Trainer.
 • Utbildningar i personlig utveckling och Mental Träning inom offentlig sektor, skola, vård, kommun, tull, polis, försäkringskassa och socialförvaltning.
 • Ledarutbildning och teamträning för effektivare resultat inom olika privata företag. Tex Akvarieleasing Syd AB i Malmö, Nordemballage AB i Ystad, Door Installation Sweden AB.
 • Uppbyggnad av ett internationellt holistiskt hälsokoncept, med program, utbildningar och team.
 • Utbildningar inom hälsa och livsstil för enskilda och företag.
 • Konsultuppdrag till dåvarande Invandrarverket med hälsokontroller samt mottagning för kvinnor med Posttraumatiskt stress.
 • Integrationsutbildning i kulturell kommunikation för invandrare i Malmö kommun.
 • Internationella uppdrag. Uppdrag för UNHCR med flyktingprojekt inom hälsa och uppbyggnad av hälsomottagning för Hälsoministeriet i Honduras

”I’m going to stand outside, so if anyone asks I am outstanding”

"I'm going to stand outside, so if anyone asks I am outstanding"

Ingalill Vestman i SVT’s tidsjakten:

Klipp från SVTs tidsjakten, avsnitt 3, 2014-09-25.
Ingalill Vestman pratar om det sexiga hormonet oxytocin.

Vill du ha hjälp med att skapa en utvecklingsmodell för dig själv eller din arbetsplats?
Vill du boka eller veta mer om våra tjänster?

Ingalill Vestman

Efter 27 års erfarenhet av företagande och entreprenörskap, brinner jag fortfarande för utveckling, både personlig och på organisationsnivå. Samspelet mellan människor har alltid fascinerat mig ända sedan jag utbildade mig till mentalskötare i början på 70-talet. Jag älskar att inspirera människor och dela med mig i både utbildningar, föreläsningar och workshops.

Min mission och vision är att: Arbeta för en bättre värld.
Mitt Mål är att: Få organisationer och människor att må och fungera bättre.

Som NLP Master Trainer har jag certifieringsutbildningar inom NLP och kommunikation.

Jag har under många år coachat ledare och medarbetare i förändringsprocesser i olika företag samt organisationer såsom polisen, tullen, försäkringskassan, socialförvaltningen, skolor och hälso- och sjukvård.

I botten är jag sjuksköterska och barnmorska med stort intresse för hälsa för hela människan, hjärtat och själen. Där jag även jobbar som hypnoterapeut och i mitt varumärke Må Bra Cocktail®.
Ett annat varumärke under VIP Consulting AB,s paraply är Personligt Mästerskap® som vänder sig till ledare, företag och organisationer.

Mina specialområden är Kommunikation, Ledarskap och Personlig utveckling. Jag arbetar med verktygen NLP och coaching, Mental Träning, Humor och glädje, samt specialdesignade Mentala Träningsprogram och boken Metaforernas mystik.

Under 12 år jobbade jag inom ett internationellt hälsoföretag där jag byggde upp kundprogram och utbildningar för franchisetagare och hälsokonsulter där jag var internationellt utbildnings och utvecklingsansvarig samt ingick i expertcentret. Jag har utbildat i UK, Kroatien, Kina och samtliga Nordiska länder.

Jag var också medgrundare till Nordic Institute of MTNLP och NLP föreningen i Sverige.

Utbildningar:

Licensierad Mental Tränare
Utbildad i Mental träning på Skandinaviska Ledarhögskolan under ledning av Prof. Phil. Dr. Lars-Eric Uneståhl.

Klinisk Hypnoterapeut
Utbildad till hypnoterapeut genom SFKH – Svenska föreningen för klinisk hypnos.

Certifierad Internationell Coach
Certifierad Coach genom ICC – International Coaching Community. Lambent do Brasil Joseph O’Connor och Andrea Lages.

NLP utbildningar

 • Certifierad NLP Practitioner
  ABNLP – American Board of Neuro-Linguistic Programming
 • Certifierad NLP Master Practitioner
  INLPTA – The International NLP Trainers Association
 • Certifierad NLP Trainer
  INLPA International Neuro-Linguistic-Programming Association, Joseph O’Connor, England och Andrea Lages, Brasilien
 • Certifierad NLP Master Trainer
  ICNLP – International Community of Neuro-Linguistic-Programming, Joseph O’Connor, England

Licensierad Mental Tränare, Certifierad NLP Master Trainer, Certifierad Internationell Coach, Hypnoterapeut, Leg Sjuksköterska, Leg Barnmorska, Vårdlärare, Författare.

Utbildning kommunikation och ledarskap

 • Vill du bli bättre på kommunikation och ledarskap?
 • Vill du utveckla ditt team?
 • Vill du ha coaching för bättre framgång i livet både privat och karriärmässigt?

Skräddarsydda utbildningspaket för kommunikation, ledarskap, försäljning, och pedagogik. Enskild coaching med NLP processer och hypnos för ledarskap, livscoaching och posttraumatisk stress.

Några av pionjärerna inom personlig utveckling, kommunikation och hypnos som jag utbildat mig hos: 

Joseph O´Connor, Robert Dilts, Richard Bandler, Michael Grinder, Shelle Rose Sharvet, Lars-Eric Uneståhl, Betty Erickson, Basil Finer, Bobby Zachariae, Etzel Cardena, W Hartman, Buckhard Peter.

Min själsliga hemsida av Aryel Walett