Må bra Cocktail

Sjuksköterskan som blev frisk

”Jag har jobbat med Mental och fysisk hälsa i hela mitt yrkesverksamma liv och skapat större hälsokoncept som spridits runt om i världen. När jag själv blev sjuk i en autoimmunsjukdom för några år sedan fick jag prova på mina egna program i skarpt läge. Idag är jag friskare och gladare, så jag vet att den fungerar. Så skapades varumärket Må bra Cocktail®.”

Ingalill Vestman

Må bra Cocktailens fem ingredienser:

Den magiska Må bra Cocktailen för dig som söker balans i livets villervalla och vill ha kul under tiden. En holitisk cocktail för människan, hjärtat och själen.

Mindset

MIND SET Må bra coctailDu kan själv påverka din framtid och ha kul efter vägen”

Bättre fokus för både hjärna, hjärta och affärsverksamhet. Tydliga målbilder, att skapa actionplan och släppa loss kreativiteten. Hantera tjattret av den interna dialogen och skapa reda i livskvillret. Spännande aktuell forskning om Neurovetenskap, och Kognitiv vetenskap.

Mormoner

MORMONER Må bra cocktail“Massage och hormoner är livets miljoner”
Det här har inget med religion eller män med skägg och flera fruar att göra. Det handlar om hormonbalansering med massage och må bra hormoner t.ex. kärlekshormonerna oxytocin och dopamin och hur du enkelt och lätt kan frisätta dem. Vad sömn, stress, beröring och ljus betyder för hormonernas balans. Det finns 8 hormonproducerande körtlar som fungerar i ett system, sviktar en av dem påverkas de andra.

Motivation

MOTIVATION Må bra cocktail“Sinnestillstånd smittar”
Njutning, skratt, kreativitet och annat som får fart på den sprudlande motivationen. Hur du skapar goda sinnestillstånd och hittar passionen för hjärtat och själen. Aktuell banbrytande forskning runt positiv psykologi och hedonism.

 

Move

MOVE Må bra cocktail”Glädjeskutt är också bra motion”
Hur du sätter cellerna i gungning och njuter av det. Hur du verkligen gör det du vill för att nå dina resultat och tar hand om latmaskens olidliga lättja. Träning som hjälper hjärnans tillväxt och skapar mental balans. Vad du tycker är kul och varför det är så viktigt med synk av både kropp och hjärna.

Mums

MUMS antiinflammatorisk kost”Mat utan mojs och socker”
Varför välja ”deppkost” när du kan äta ”gladmat”? Antiinflammatorisk kost, makro och mikronäring. Vi synar populära dieter i sömmarna. Emotionellt ätande och medvetet ätande. Hunger och mättnad samt att njuta av maten som ger bra näring.

 Senaste artiklarna:

Ghee – klarnat smör läker magen

Ghee - klarnat smör är läkande för magen     Ghee används i den ayurvediska traditionen som medicin för magen och matsmältningen. Det används i många maträtter i Indien, och ger maten en välsmakande nötig smak. Receptet handlar om ett klarnat smör där man separerar...

läs mer

Sluta kasta grönsaksblast och skal

Sluta kasta grönsaksblast, skal och kärnhus Kastar du bort grönsaksblast, skal och kärnor när du lagar mat? Det är helt tokigt, då slänger du bort och missar väldigt mycket näring och antioxidanter. På hösten är utbudet av ekologisk frukt, grönsaker och rotfrukter...

läs mer

Böngryta med antioxidanter

Recept på härlig böngryta fylld med antioxidanter     En underbart god vegetarisk böngryta fylld med antioxidanter. För att öka mängden antioxidanter är det bra att blanda olika färger av grönsaker. Olika antioxidanter förstärker varandras effekt. Bönor innehåller...

läs mer