Må bra Cocktail

Sjuksköterskan som blev frisk

”Jag har jobbat med Mental och fysisk hälsa i hela mitt yrkesverksamma liv och skapat större hälsokoncept som spridits runt om i världen. När jag själv blev sjuk i en autoimmunsjukdom för några år sedan fick jag prova på mina egna program i skarpt läge. Idag är jag friskare och gladare, så jag vet att den fungerar. Så skapades varumärket Må bra Cocktail®.”

Ingalill Vestman

Må bra Cocktailens fem ingredienser:

Må bra cocktailen är en holistisk blandning för människan, hjärtat och själen. En god hälsa har ju olika dimensioner. När du blandar de olika ingredienserna blir du friskare till kropp och själ.

Må bra cocktailen består av 5 olika ingredienser för en hållbar hälsa. Det går sällan att få hållbarhet med att bara ändra en sak, det är blandningen som är hemligheten:

MINDSET
MUMS
MOVE
HORMONER
SINNESTILLSTÅND

Mindset

MIND SET Må bra coctailDu kan själv påverka ditt friskare liv och ha kul efter vägen”

Bättre fokus för både hjärna och hjärta med Mental Träning. Tydliga målbilder, att skapa actionplan och släppa loss kreativiteten. NLP-verktyg (Neuro Linguistic Programming. Hantera tjattret av den interna dialogen och skapa reda i livskvillret. Fokus på inre läkning och immunförsvar. Spännande aktuell forskning om Neurovetenskap, och Kognitiv vetenskap.

Mormoner

“Massage och hormoner är livets miljoner”
Det finns ett flertal hormonproducerande körtlar som fungerar i ett system, sviktar en av dem påverkas de andra. Du kan själv balansera dina hormoner och signalsubstanser. Rätt näring och minskad stress är grunden. Det handlar också om hormonbalansering med frisättning av må bra hormoner t.ex. kärlekshormonerna oxytocin och dopamin och hur du enkelt och lätt kan frisätta dem. Vad sömn, stress, beröring och ljus betyder för kroppens homeostas.

 

Motivation

MOTIVATION Må bra cocktail“Sinnestillstånd smittar”
Njutning, skratt, kreativitet och annat som får fart på den sprudlande motivationen. Hur du skapar goda sinnestillstånd och hittar passionen för hjärtat och själen. Aktuell banbrytande forskning runt transmittorsybstanser, positiv psykologi och hedonism. Vikten av att stödja kopplingen mellan mage och hjärna via mikrobiomet och Nervus Vagus.

 

Move

MOVE Må bra cocktail”Glädjeskutt är också bra motion”
Hur du sätter cellerna i gungning och njuter av det. Hur du verkligen gör det du vill för att nå dina resultat och tar hand om latmaskens olidliga lättja. Träning som hjälper hjärnans tillväxt och skapar mental balans. Vad du tycker är kul och varför det är så viktigt med synk av både kropp och hjärna. Lika viktigt med rörelse för blodcirkulationen, är lymfsystemets funktion som inte har en egen pump som blodomloppet har.

Mums

MUMS antiinflammatorisk kost”Mat utan mojs och socker”
Rätt näring ger en friskare kropp och hjärna. Varför välja ”deppkost” när du kan äta ”gladmat”? Antiinflammatorisk kost, makro och mikronäring. Regnbågsmat och antioxidanter. Goda fettsyror. Vi synar populära dieter i sömmarna. Emotionellt ätande och medvetet ätande. Hunger och mättnad samt att njuta av maten som ger bra näring. Ät rätt för tysta inflammationer, autoimmuna sjukdomar, värk, dimhjärna, trötthet och bättre sömn.

 Senaste artiklarna:

Semitorkade tomater

Semitorkade tomater

Semitorkade tomater - recept   Semitorkade tomater är en läckerhet som kan serveras som tapas, som tillbehör till mat och i matlagning. Extra värdefullt är att tomaterna plockas solmogna från plantan, då höjs tillgängligheten till antioxidanten lycopen.  ...

läs mer
Maskrosor ogräs eller näring? Recept

Maskrosor ogräs eller näring? Recept

Äta maskrosor, går det? Maskrosor väcker en mängd känslor framför allt hos dem som har trädgård. Många jobbar hårt för att bekämpa denna vackra gula blomma som är både kulinarisk och nyttig. Taraxacum officinale som är maskrosens latinska namn tillhör tillsammans med...

läs mer
Snacka skit – om avföringen och hälsan

Snacka skit – om avföringen och hälsan

Att snacka om avföringen för hälsans skull Att hålla koll på avföringen är viktigt för hälsan. Avföringen innehåller slaggprodukter som ska forslas bort och inte stanna kvar i kroppen för länge så det inte bildas toxiner . Hinner du hålla koll på din avföring, eller...

läs mer