Köpvillkor – VIP Consulting

Vi vill att du alltid ska känna dig trygg när du väljer att handla hos oss. Därför har vi valt ett beprövat och säkert betalningssystem som Paypal.

1. Priser

Samtliga priser visas inklusive moms.
Böcker 6% • Kosttillskott 12% • Tillbehör och tjänster 25%.
Ändras momsen förbehåller vi oss rätten att ändra våra priser till motsvarande momssats.

2. Ångerrätt

Det innebär att du har 14 dagars ångerrätt efter det att varorna är mottagna av dig. Undvik att öppna produkten. Du har rätt att öppna förpackningen för att kontrollera varan, men varan måste vara i väsentligen obrukat skick för att kunna returneras. Återbetalning sker härvid av varans pris. Kunden svarar för returfrakten. OBS. Returnera inte mot postförskott.
Önskar du returnera en vara, mailar du ditt önskemål till info@vipconsulting.se. Kontakta oss innan du returnerar varan.

3. Reklamationer

Om paketet är skadat vid leverans kan du göra en reklamation direkt hos ditt utlämningsställe. Ta som vana att alltid se över emballaget när du hämtar ditt paket.
Om något är felaktigt med din produkt, ber vi dig reklamera det hos oss så snart så möjligt via mail till info@vipconsulting.se När vi mottagit din reklamation kommer vi att svara hur du ska gå tillväga.
Så snart vi mottagit varan, skickar vi dig rätt produkt, alternativt återbetalar dig pengar, beroende på vad du valt.

Regler för att godkänna reklamationen:
Reklamation ska göras till oss via mail, skicka inte bara tillbaka produkten.
Felplock: Om fel produkt har skickats från oss, ska hela produkten återsändas till oss i obruten förpackning. Glöm inte att ange i reklamationen vilken produkt du fått istället.
Produkt saknas: Efter kontroll skickas den saknade varan ut till dig.
Trasig/defekt: Hela produkten ska återsändas till oss.
Utgånget datum: Kom ihåg att ange när produkten har gått ut. Vi gör vår bedömning därefter.
Annan orsak: Om orsaken är en annan, ange vad orsaken är.
Vid eventuella tvister angående reklamationer följer vi Allmänna reklamationsnämndens, ARN:s, rekommendationer.

4. Leveranstid

Normalt har du ditt paket inom 5 dagar om inget annat anges. Om någon vara är slut i lager kan det ta något längre tid, vår rutin är att skicka ett mail med besked när varan skickas.

5. Outlösta paket

Vi förbehåller oss rätten att debitera dig kostnaderna för returfrakt, expeditionskostnad etc. Du kommer att bli debiterad med minimiavgift 250:- vid outlösta paket, betalas inte denna kostnad lämnas detta till inkasso. Försändelsen ligger på uthämtningsstället i 14 dagar innan den returneras till oss.

6. Beställningar utanför Sverige

Vi levererar endast inom Sverige. Bor du inom Europa kan du maila en fråga till info@vipconsulting.se om det finns möjlighet att beställa och vilken fraktkostnad det innebär.

7. Fel i publicering

Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser, texter som tryckts/skrivits felaktigt på vår hemsida, i kataloger, på produkter eller i andra förekommande media. Vi reserverar oss även mot prisjusteringar (såsom förändrade priser från våra leverantörer, valutaförändringar), lagerförändringar och ev. tekniska fel i webbshopen, browser eller server.

8. Åldersgräns

Åldersgränsen vid postorderköp är 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans underskrift. Vi har dock inget automatiskt system som gallrar bort köp som görs av minderåriga, men skulle problem uppstå med detta gäller ändå 14 dagars öppet köp. Kontakta oss så kan vi göra återköp på ordern.

9. Personuppgifter

Företaget är personuppgiftsansvarig för behandling av de personuppgifter som Du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att behandlas i syfte att upprätthålla kundrelationen via kataloger, DM, SMS, mail och för andra marknadsföringsändamål av vårt eller andra externa företag. Du kan när som helst begära att personuppgifter rättas, tas bort eller anmäla om Du inte vill att uppgifter skall användas för direktmarknadsföring.

 

Vestman Ingalill & Partners Consulting AB