Hemligheten med kraftfulla mindset

9 jun, 2015 | Gästbloggare, Mindset | 0 Kommentarer

Kraftfulla mindset skapar bra vibrationer

Bra och kraftfulla mindset är viktiga för framgången i livet. Hemligheten är bra sinnestillstånd kopplat till ditt mål och resultat.

Jag brukar sammanfatta kraftfulla mindset med följande fem punkter:

1. Formulera ditt mål och dina resultat tydligt och klart.
2. Bli en mästare på att välja bra sinnestillstånd som stödjer ditt resultat – ”fake it until you make it”.
3. Du blir som du umgås – samla positiva människor omkring dig som har uppnått de mål du vill uppnå.
4. Ett bra mindset känns i hela kroppen – bra vibrationer.
5. Le varje gång du tänker på ditt mål och resultat.

Här kommer en gästbloggare med kraftfullt mindset som lyckats bra med det hon förutsatt sig. Hon täcker in alla fem punkterna. Läs om hur Petra von Seth hanterar sina med- och motgångar.

 

När livet känns meningslöst, eller hur Kicki Danielsson förändrade mitt liv!

Jag vet exakt när jag bestämde mig. Bestämde mig för att börja vara lycklig. VARJE dag. Min kusin drunknade när han var 25 år och det kändes så meningslöst. Plötsligt kändes livet så kort och så skört. Inte värt att slösas bort.Peras framgångsfaktorer

Jag levde själv i ett äktenskap där varken jag eller min man var lyckliga. Någonstans hittade jag kraften att göra skillnad. Visste redan innan att jag hade ansvaret för mitt egna liv men det var svårt att göra slag i saken.

Nu hade jag i alla fall bestämt mig. Jag skulle somna med ett leende varje kväll och vakna med ett leende varje morgon. I resten av mitt liv. Lätt? Nej men har man bestämt sig så har man.

Petras framgångsfaktorer

En framgångsfaktor till att jag lyckades var att det var väldigt specifikt det jag valde att förändra. Upp med mungiporna! Egentligen kan man ju bara dra upp dem utan att mena något med det. Jag hörde någon gång att det bara krävs 7 muskler för att dra upp dem men hela 21 muskler för att dra ner dem för att se sur ut. Jag är ju lat av naturen så jag valde enklaste vägen! Upp med mungiporna!

Det bästa med mitt val har varit att jag bara träffar trevliga, glada människor numera. Det smittar!

Det positiva, varma, glada och lyckliga har fortsatt vara aktiva val i mitt liv. Jag tänker valen som en skala från 1 till 10. 1 står för att jag skulle välja att vara mer eller mindre handlingsförlamad och 10 står för att jag skulle vara superladdad. Många omkring mig tror att det är någon annan som ser till att de har en dålig dag. Många tror att man har rätt att ha en dålig dag. Jag vet inte men jag vill inte vara den som suger energi från mina nära och kära. Jag vill vara den som utstrålar energi. Mitt AKTIVA val är att alltid lägga mig på superladdad! Anledningen är enkel. Jag blir lyckligare av det!

Bra vibrationerEn annorlunda detalj i mitt arbete mot ett lyckligare liv är att jag hör ”Bra vibrationer” med Kicki Danielsson i mina öron när något strular lite. För att inte åka ner på förlamad så höjer jag volymen på Kicki inne i mitt huvud. Hon hjälper mig att ligga på superladdad oavsett vad livet har att erbjuda just idag.

 

Petra älskar att föreläsa! Gillar att påverka! Är en energisk inspiratör som älskar utveckling! Ambitionen är att hjälpa andra att lyckas med leendets makt. Alla kan bli EXTREMT mycket bättre. Hon är idag kontorschef på Lexicon i Göteborg.

Tack till Petra!

Till dig som vill träna upp ditt mindset är Mental Träning en fantastisk hjälp.
Du kan ladda hem färdiginspelade träningsprogram HÄR

Njut av livet / Ingalill

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *