Mums – Gladmat eller Deppkost?

28 aug, 2014 | Mums | 0 Kommentarer

MUMS

MUMS antiinflammatorisk kostDet finns många pekpinnar och tips och råd om vad man ska äta och framför allt vad man inte ska äta. Må Bra Cocktailens gladmat fokuserar på det som gör dig gladare och friskare. MUMS! Om du väljer att äta deppkost ibland så gör det med gott samvete. Nästa dag njuter du av att ge dig själv bra mat och dryck igen.

Gladmat:

Bär och grönsaker i olika färger. Ät gröna grönsaker varje dag. Allt inmundigas i måttliga mängder. Välj helst ekologiska grönsaker för den goda smakens skull, för fler vitaminer och mineraler och för att undvika inflammatoriska ämnen.

I dagens stressade värld sker ett försämrat upptag av näringsämnena i kroppen, detta tillsammans med att grödornas vitaminer och mineraler utarmas. Då får vi moderna människor tänka allt mer på vad vi stoppar i oss. Kroppens PH och mag-tarmkanalens balans är viktiga delar för välmåendet.

Optimalt är välsmakande, väl avvägda gourmet portioner i vackra färger som avnjutes sakta och närvarande.

Drycken är vatten mellan måltiderna, drick gärna 1,5 liter fördelat under dagen. För bäst upptag av näringsämnen, hoppa över vätska till måltiderna. De vattenrika grönsakerna ger dig tillräckligt vid måltiden.

Deppkost:

Vill du bli deprimerad drick läsk, ät blodiga biffar, pizza och söta kladdiga, feta bakverk och toppa med en påse lösgodis. i stora gourmand portioner. Det hela sköljs ner med läsk och söta alkoholhaltiga drycker i stora mängder.

Då får du höga insulinnivåer och paltkoma och somnar som en stock i soffan. När du vaknar är du jättetrött och sugen igen och börjar om med att snurra runt i mathetsens eviga cirkeln.

Att bryta sig ur deppkostens onda cirkel är både enkelt och tufft.
Med hjälp av Må Bra Cocktailens övriga ingredienser blir det tuffa möjligt.

Hur ofta njuter du av att ge din kropp bra näringsämnen?
Hur ofta vill du från och med idag välja gladmat?

Ingalill Vestman
”Sjuksköterskan som blev frisk” från en autoimmun sjukdom med hjälp av Funktionsmedicin. Idag är hon vidareutbildad inom funktionsmedicin för legitimerad vårdpersonal och har en Funktionsmedicinsk mottagning online och i Ystad.

Du kan boka tid för konsultation inom t.ex. följande områden:

Analyser och provtagning:

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *